Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging kan uw veiligheidsgevoel vergroten en is daarmee een belangrijk onderwerp.

Met behulp van de beveiligingsapparatuur worden ongewenste indringers zo snel mogelijk gesignaleerd en wordt direct alarm gemaakt. Dit alarm wordt via een sirene en flitser ter plaatse duidelijk en kan via een doormelding naar uw mobiele telefoon of meldkamer worden doorgeschakeld.

Beekman Elektro is een Erkend BORG-E beveiligingsbedrijf. Hierdoor weet u zeker dat wij u een inbraakbeveiliging installatie aanbieden die aan de normen voldoet. Zo bent u ervan verzekerd dat de installatie ook door de verzekering wordt geaccepteerd. Dat kan u een premiebesparing of kleiner eigen risico opleveren. Voor woonhuizen wordt vaak gekozen om wel voor de kwaliteit van een gecertificeerde installatie te gaan, maar deze niet te certificeren.

Iedere woning of bedrijfspand is uniek. Daarom schrijven wij voor iedere woning en ieder bedrijfspand een op maat gesneden beveiligingsplan. Dit beveiligingsplan is erop gericht om inbraakrisico’s m.b.v. een samenhangend pakket van beveiligingsmaatregelen zoveel mogelijk weg te nemen of te verkleinen tot een aanvaardbaar niveau.

De inbraaksignaleringsinstallatie wordt ontworpen aan de hand van de voorschriften voor inbraaksignaleringssystemen van het Handboek Beveiligingstechniek. Alle gebruikte elektronische componenten zijn waar nodig goedgekeurd door het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP).

Beekman Elektro heeft ruime ervaring in het realiseren van doordachte beveiligingsplannen. Hiermee maken wij uw woning of pand “niet interessant” voor ongewenste bezoekers. Ook kunnen wij uw systeem laten meekijken en andere zaken laten aansturen, waardoor uw beveiligingsinstallatie ook functioneert als deze niet is ingeschakeld, maar dan wel met een heel andere functie.

Wij kijken ook graag naar uw hang- en sluitwerk. Dit pakken wij niet zelf op maar hier hebben wij een goede partner voor of kunt u via uw bouwbedrijf regelen.

Voor bij u thuis hebben wij een mooie aanbieding, klik hier voor de aanbieding 

Toegangscontrole wordt steeds belangrijker. Vroeger waren de deuren thuis en bij bedrijven gewoon altijd open. Tegenwoordig wil men dat niet meer, maar we willen wel het gemak om zonder sleutel een ruimte of een pand binnen te komen.

Van een simpele standalone oplossing voor een enkele deur tot een compleet systeem voor een bedrijfspand, kunnen wij voor u installeren. De deur openen kan tegenwoordig op vele manieren een tag, telefoon, code, vinger of oog. De programmering kunt u met speciale beheerspakketten ook zelf verzorgen. 

Wij helpen u graag om uw toegang goed en veilig te regelen.  

0572-352511
info@beekmanelektro.nl