Over Ons

Beekman Elektro is ervan overtuigd dat je meer moet bieden dan goed zijn in je werk.

U mag van ons als totaalinstallateur verwachten dat wij ons vak verstaan. Onze toegevoegde waarde is dat we als geen ander de wens van de klant kunnen vertalen naar kwalitatief hoogwaardige, innovatieve of traditionele oplossingen. Dat kan leiden tot installaties waarvan u het bestaan niet wist, maar die nog meer aan uw wensen tegemoet komen dan u vooraf vermoedde. Wij zijn voortdurend voor u op zoek naar de laatste ontwikkelingen in een snel ontwikkelende markt.

Onze prijzen zijn scherp, onze offertes duidelijk en wij hebben ECHTE VAKMENSEN. We zijn – ook tijdens de uitvoering – flexibel en hebben een 24-uurs servicedienst. We durven gerust te stellen dat ons werk pas af is, als u tevreden bent. Via deze website willen wij u een indruk geven van wat wij doen en waar wij voor staan.

Heeft u een technische vraag en u weet niet zeker als wij dat doen, stel deze ons gerust. Vaak kunnen wij dit wel of weten anders wel iemand die dit voor u kan doen. Maak gerust gebruik van onze kennis.

Wij zijn BORG gecertificeerd voor inbraakbeveiliging, zijn een gecertificeerd Brandmeldinstallatie bedrijf en BRL 6000 (elektra) gecertificeerd.

 

Download onze Techniek Nederland Algemene voorwaarden voor Consumenten.pdf  (AVIC)

Download onze Techniek Nederland Algemene voorwaarden voor Bedrijven.pdf (ALIB 2007)

Historie van Beekman Elektro

Beekman Elektro is in 1972 opgericht door de ouders van huidige eigenaar Erik Beekman. Zijn vader runde het installatiebedrijf en zijn moeder de witgoedwinkel.

Het bedrijf was aan huis, dus de winkel zat in de schuur en de eettafel in de keuken diende ook als werkplaats voor reparaties van tv’s en radio’s. Al snel werd Beekman Elektro groter en werd de schuur van de buurman er ook bijgetrokken. Uiteindelijk in 1974 zijn ze verhuisd naar het pand op de Stationsstraat in Raalte.

Tot eind jaren 80 heeft Beekman Elektro ook een werktuigbouwkundige tak gehad. Na de crisis werd er besloten zich te gaan richten op de elektro-, beveiligingstak en telefonie. Op dit moment besteedt Beekman Elektro werktuigbouwkundig werk uit aan partners.

In 1991 kwam huidig eigenaar Erik in het bedrijf. In het begin was hij doordeweeks actief in de buitendienst van het installatiebedrijf en in de weekenden ook nog in de winkel.

In 2005 is de winkel gesloten en in 2006 heeft Erik het bedrijf van zijn vader overgenomen.

Wij werken nu in 3 werkgebieden: Elektro, Beveiliging en Communicatie. Wij zijn gevestigd in het dorp Raalte en hier ook echt bekend, maar werken eigenlijk in een range van een uur rijden. Dit is goed te doen voor onze mannen.

Vanaf 21 juli 2023 zijn wij verhuisd naar het nieuwe pand aan de Heesweg 46 te Raalte. Zie onderstaande foto’s van ons mooiste project ooit .

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#

Neem contact met ons op

0572-352511


    0572-352511
    info@beekmanelektro.nl