(video) Intercom

(video) Intercom

Intercom met videoverbinding

Wie staat er bij u voor de deur? Woont u gewoon in een huis, een appartementen complex of in een verzorgingstehuis, wij brengen u in contact met degene die voor de deur staat. Vroeger was het vaak alleen een spraak verbinding, maar tegenwoordig is het meestal met beeld en spraak. Zo kunt u niet alleen spreken, maar ook zien wie er voor de deur staat. Dit geeft een veilig gevoel.

Wie staat er voor de deur of voor de poort bij bedrijven? Hier hebben wij ook diverse oplossingen voor om u in contact te brengen met de beller. Wij sturen daarna ook de poort of deur aan, zodat u er niet naar toe hoeft te lopen. Hiermee beheerst u wie er wel of niet bij u bedrijf binnen komt.

De ontwikkelingen op het gebied van video intercom gaan snel. Zo zijn er nu ook betaalbare systemen dat u ook op uw smartphone kunt zien wie er voor de deur staat, kunt praten met de persoon en als het nodig is ook de deur kunt opnemen. Dit is handig als u van huis bent of ziek op bed ligt.

Wij installeren en onderhouden verschillende intercomsystemen. Bel ons voor een goed advies en laat het ons vakkundig installeren.

0572-352511
info@beekmanelektro.nl