Telecom

Telecom

In elk bedrijfspand is goed werkende telefonie onmisbaar. Beekman Elektro is actief met telefonie sinds het vrijgeven van deze markt in de jaren 80. We hebben daardoor een ruime ervaring opgebouwd.

Iedereen wil overal bereikbaar zijn. Beekman Elektro verzorgt de telefooninstallaties van woonhuizen tot grote bedrijfspanden. Of het nu analoog , Voice over IP of hosted telefonie is, wij kunnen het allemaal installeren.

Ook is er een grote keuze aan verschillende soorten toestellen, die op de telefooncentrales of hosted telefonie kunnen worden aangesloten. Vaste, bedrade toestellen met en zonder display, deurintercom-toestellen en draadloze toestellen zijn mogelijk.

Mobiele telefonie kunnen wij ook voor u regelen. Dit zijn dan wel zakelijke abonnementen die wij los leveren maar ook aan de hosted telefonie oplossing gekoppeld kunnen worden. Hiermee kunnen wij u altijd en overal bereikbaar maken via welk nummer u ook maar wilt.

U weet niet wat u precies nodig hebt, maar u weet vaak wel wat u zou willen. Wij zijn dan de juiste partner voor u, om uw eisen om te zetten naar een oplossing die voor u het meest geschikt is. Wij houden dan gelijk ook rekening met de mobiliteit van de medewerkers en kostenbeheersing. Voor de technische realisatie van dit plan worden kwalitatief hoogwaardige producten gebruikt.

Voor bellen over internet werken wij veel samen met onze telecom operator Routit (KPN) en SpeakUp.

Headsets zijn een goede toevoeging voor uw medewerkers. Ze verhogen de productiviteit van u en uw organisatie, voor meer info doorklik door naar headset.

0572-352511
info@beekmanelektro.nl