Elektrische installaties

Elektrische installaties

De huidige elektrische installaties dienen zo veel mogelijk uit het zicht te worden gewerkt.

Veel mensen weten zelfs helemaal niet wat er voor nodig is om de lamp te kunnen schakelen of een stopcontact te kunnen gebruiken waar stroom op staat. Dit hoeft u ook niet allemaal te weten, want dat is juist ons vak.

Beekman Elektro kan u ook helpen uw plan te ontwikkelen. Geen plan is hetzelfde. Iedereen wil graag zijn of haar eigen wensen verwerkt hebben in het nieuwe woonhuis of bedrijfspand. Door voor ons te kiezen, wordt onze kennis uw kennis. Door met u mee te denken in de diverse gesprekken kunnen wij uw wensen op een rijtje zetten en deze verwerken in uw installatie.

Wij installeren en onderhouden de installaties van zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij realiseren de plannen van kleine verbouwingen tot grote nieuwbouwplannen.

Daarnaast kunnen wij voor u meekijken en adviseren wat er nog meer aan technische installaties voor uw situatie nodig zouden zijn. 

Wij zijn verder BRL6000 gecertificeerd installateur voor woonhuizen en bedrijven, van aansluitingen kleiner dan 80A en aansluitingen groter dan 80A. Door ons kwaliteitssysteem bent u verzekerd van een goed werkende en veilige installatie. 

Beekman Elektro heeft veel kennis van hun vakgebieden. Veel klanten weten dit en steeds vaker worden wij niet alleen gebruikt voor advies over diverse zaken. Dit kan bijvoorbeeld ook zijn op het gebied van energie besparing. Ook hier kunnen wij veel voor u betekenen.

 

Accu opslag

Zonnepanelen worden al heel veel toegepast in Nederland. Nu kan men nog terug leveren op het elektriciteitsnet in Nederland. Echter gaat dit uiterlijk 2031 verdwijnen. Om niet alles verloren te laten gaan, kan de stroom die opgewekt wordt, opgeslagen worden in accu’s. Wij zijn dealer van de Hager E3 DC Power Station. Wilt u meer informatie hierover, neem dan contact met ons op. 

0572-352511
info@beekmanelektro.nl