Inspecties elektrotechnische installaties

Inspecties elektrotechnische installaties
Service Beekman elektro

Veiligheid, dat is tegenwoordig wel een heel belangrijk woord in onze samenleving. Dat geldt ook zeer zeker op het gebied van elektrische installaties.

Beekman Elektro of onze inspectie partners hebben de erkenning om inspecties aan bestaande en nieuwe elektrische installaties te mogen verrichten. Ook het inspecteren van noodverlichting en arbeidsmiddelen hoort hier bij.

Beekman Elektro inspecteert installaties aan de hand van uiteenlopende eisen die gesteld worden bij bedrijven. Het kan de gebruikersvergunning zijn die inspectie van noodverlichting eist. Het kan de brandverzekering of de Arbeidsinspectie zijn die een inspectie van de bestaande elektrische installatie eist. Wij hebben de kennis en meetapparatuur in huis om al deze zaken te kunnen inspecteren aan de hand van de normen NEN1010, NEN3140, NEN-EN50110-1, Scope 8, Scope 10 en Scope 12.

Daarom hebben wij een goede samenwerking met een aantal inspectiebedrijven uit de regio. Die kunnen deze inspectie dus onafhankelijk uitvoeren. Wij geven u een scherpe prijs en houden de regie. U ontvangt nadien een rapport van het inspectiebedrijf en van ons ontvangt u desgewenst een offerte voor het herstellen van de bevindingen. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt, Beekman Elektro.  

0572-352511
info@beekmanelektro.nl