Verlichting

Verlichting
Led verlichting besparing Beekman Elektro

Verlichting is erg bepalend voor de sfeer in een ruimte.

Verlichting krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht. Goede, passende en sfeervolle verlichting is belangrijk voor ieder huis, bedrijfspand en zelfs buiten in de tuin of rondom uw bedrijfspand.

Goede verlichting kan bij bedrijven zelfs het ziekteverzuim terugbrengen. Ook hebben wij veel aandacht voor de economische, milieu- en welzijnsaspecten van verlichting. Ja, verlichting is erg belangrijk.

Beekman Elektro beschikt over de deskundigheid voor het ontwerpen en berekenen van uw verlichtingsplan. Bij de keuze van het armatuur houden wij juist ook rekening met de rest van de inrichting. Hierdoor kan het soms ook zijn dat de verlichting juist gezien moet worden en daarmee ook een deel van de sfeer aan de woning of bedrijfspand geeft.

Ook het ontwerp van buitenverlichting kunnen wij voor u verzorgen. Dit kan onder andere het aanlichten van uw pand, verlichting rondom uw pand, verlichten van de parkeerplaats en sportveld verlichting zijn. Verder maken wij veel verlichtingsplannen voor in de tuin bij woonhuizen.

Wilt u weten wat u kunt besparen op verlichting, vul onderstaande gegevens in.

Beekman Elektro is Philips connected lighting Expert sinds 2015.
Nu LED-verlichting de standaard is geworden, ontstaan er nieuwe kansen in de verlichtingsindustrie. Met de komst van IoT en slimme verlichting openen zich ongekende mogelijkheden. Daarom is het Connected lighting Expert programma opgericht waar er wordt samengewerkt met een kopgroep van de meest innovatieve installateurs uit Nederland; de Connected lighting Experts. Het partnerprogramma richt zich sinds 2015 op het delen van kennis over

Wilt u weten wat u kunt besparen op verlichting, vul onderstaande gegevens in.

Beekman Elektro is Philips connected lighting Expert sinds 2015.
Nu LED-verlichting de standaard is geworden, ontstaan er nieuwe kansen in de verlichtingsindustrie. Met de komst van IoT en slimme verlichting openen zich ongekende mogelijkheden. Daarom is het Connected lighting Expert programma opgericht waar er wordt samengewerkt met een kopgroep van de meest innovatieve installateurs uit Nederland; de Connected lighting Experts. Het partnerprogramma richt zich sinds 2015 op het delen van kennis over advies, ontwerp, installatie en onderhoud van onder andere: slimme verlichtingssystemen, human centric lighting, UV-C desinfectie en draadloze netwerkverbindingen via de verlichting (Lifi). Voor meer informatie.

 

0572-352511
info@beekmanelektro.nl